Events

Events

Bent u op zoek naar een locatie voor uw event die alles heeft? Out- en indoor activiteiten, vergaderingen, teambuilding en natuurlijk lekker eten en drinken met het mooiste uitzicht van Nederland, dan zit je bij ons goed. Wij hebben zowel binnen als buiten mogelijkheden en ons buitenterras heeft ook de mogelijkheid deze te overdekken. Of het nu een feestelijk event is of een teambuilding event, wij Wij maken het graag voor u mogelijk. Door onze flexibele instelling kunnen we u op alle vlakken accomoderen. 

Bel of mail ons voor meer informatie, dan kunnen we voor u een voorstel op maat maken. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van onze projectmanager die vrijblijvend meedenkt en voor u een voorstel op maat kan maken.

 

EVENT ORGANISEREN?

Onze Productmanager kan veel zaken uit handen nemen en helpen met de perfecte organisatie van uw event of andere activiteit. Tevens maken wij graag een aanbod op maat voor u.  Geheel vrijblijvend! Dit kan telefonisch via 070 358 79 34, of per e mail via de knop hieronder.

 

Aanbod op maat

Onze kinderfeestjes

Als je aan pannenkoeken denkt denk je natuurlijk ook aan kinderen. Daarom hebben wij van de De Pier Pannenkoeken een speciale kinderspeelhoek ingericht. In deze kinderhoek kunnen ze spelen met een variëteit aan speelgoed of een filmpje kijken. Daarnaast zijn er speciale kindermenu’s incl. een drankje en een kleine verrassing.
De Pier Pannenkoeken is ook zeer geschikt om kinderfeestjes te geven. De kinderen kunnen hun eigen pannenkoek versieren, er zijn cadeautjes, slingers en indien gewenst entertainment.
Dit entertainment kan een springkussen zijn, een clown, een goochelaar, schminken of een
speeluurtje bij onze partner op de pier Play & Bounce. de Play & Bounce bevat;

Het speelparadijs, bestaande uit een 'Soft Play Park’ voor kinderen tot 10 jaar. Hier kunnen zij spelen met klimblokken, grote zachte Lego bouwstenen, een ballenbak en glijbanen

Het trampolinepark is ingericht met 8 grote trampolines en 4 zij-trampolines waardoor de kinderen ook tegen de zijkanten aan kunnen springen! 


Openingstijden

Ma-Vr 11:00-20:00
Za-Zo 10:00-21:00

Strandweg 154
2586 JW Den Haag
070 358 79 34
info@de-pier.nl

Neem contact met ons op