Events

Events

Bent u op zoek naar een locatie voor uw event die alles heeft? Out- en indoor activiteiten, vergaderingen, teambuilding op het strand en daarna natuurlijk lekker eten en drinken met het mooiste uitzicht van Nederland, dan zit je bij ons goed. Wij hebben zowel binnen als buiten mogelijkheden en ons buitenterras heeft ook de mogelijkheid deze te overdekken. Of het nu een feestelijk event is of een teambuilding event, wij Wij maken het graag voor u mogelijk. Door onze flexibele instelling kunnen we u op alle vlakken accomoderen. 

Bel of mail ons voor meer informatie, dan kunnen we voor u een voorstel op maat maken. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van onze projectmanager die vrijblijvend meedenkt en voor u een voorstel op maat kan maken. voor Baby Shower, Vrijgezellen , Pensioen , Verjaardagen en Jubileumfeesten

 

EVENT ORGANISEREN?

Onze event manager Siane kan veel zaken uit handen nemen en helpen met de perfecte organisatie van uw event of andere activiteit. Tevens maken wij graag een aanbod op maat voor u.  Geheel vrijblijvend! Dit kan telefonisch via Mob: 06 1495 1101, 06 46040222 of per e mail via de knop hieronder.

 

Aanbod op maat