Zakelijk

Grote en kleine groepen

Onze locatie beschikt over een binnen- en buitenruimte. Binnen is geschikt voor 400 personen en buiten voor maximaal 600 personen. De locatie is voorzien van Wifi, een beamer, flip-over en een professionele geluidsinstallatie. Onze locatie kan geheel omgebouwd worden naargelang uw wensen of voorkeuren. Onze productmanager kan veel zaken uit handen nemen en helpen met de perfecte organisatie van uw zakelijke event of eventuele teambuilding activiteiten. Naast de eigen locatie is er een samenwerking met de Bungee Jump, de Zipline, Surfschool, Waterrafting en het Reuzenrad. Natuurlijk zijn er ook allerlei activiteiten op het strand te organiseren, er is vanaf de Pier een directe verbinding naar het strand.

 

ZAKELIJK EVENT ORGANISEREN?

Onze Productmanager kan veel zaken uit handen nemen en helpen met de perfecte organisatie van uw event of voor andere activiteiten. Tevens maken wij graag een aanbod op maat voor u.  Geheel vrijblijvend! Dit kan telefonisch via 070 358 79 34 Mob: 06 460 40 222 of per e mail via de knop hieronder.

 

aanbod op maat

Onze kinderfeestjes

Als je aan pannenkoeken denkt denk je natuurlijk ook aan kinderen. Daarom hebben wij van de De Pier Pannenkoeken een speciale kinderspeelhoek ingericht. In deze kinderhoek kunnen ze spelen met een variëteit aan speelgoed of een filmpje kijken. Daarnaast zijn er speciale kindermenu’s incl. een drankje en een kleine verrassing.
De Pier Pannenkoeken is ook zeer geschikt om kinderfeestjes te geven. De kinderen kunnen hun eigen pannenkoek versieren, er zijn cadeautjes, slingers en indien gewenst entertainment.
Dit entertainment kan een springkussen zijn, een clown, een goochelaar, schminken of een
speeluurtje bij onze partner op de pier Play & Bounce. de Play & Bounce bevat;

Het speelparadijs, bestaande uit een 'Soft Play Park’ voor kinderen tot 10 jaar. Hier kunnen zij spelen met klimblokken, grote zachte Lego bouwstenen, een ballenbak en glijbanen

Het trampolinepark is ingericht met 8 grote trampolines en 4 zij-trampolines waardoor de kinderen ook tegen de zijkanten aan kunnen springen! 


Openingstijden

Ma-Vr 11:00-20:00
Za-Zo 10:00-21:00

Strandweg 154
2586 JW Den Haag
070 358 79 34
info@de-pier.nl

Neem contact met ons op